Právě vysíláme

Mistr taneční hudby DON DIABLO se spojil s JESSIE J. Poslechněte si jejich nový song Brave!

28. dubna 2019 8:00
Mistr taneční hudby DON DIABLO se spojil s JESSIE J. Poslechněte si jejich nový song Brave!

Don Diablo je jeden z průkopníků taneční hudby, který drží titul nejhranějšího producenta a přezdívá se mu Otec-zakladatel budoucnosti housu. Populární DJ si nyní na spolupráci pozval zpěvačku Jessie J a představil světu nový singl!

V loňském roce držel Don Diablo sedmou příčku v prestižním žebříčku Top 100 od DJ Magu. Na Spotify si ho měsíčně poslechne přes 8,5 milionu uživatelů, jeho songy najdete v české hudební aplikaci Youradio a na YouTube počet zhlédnutí jeho videí přesáhl jednu miliardu. V minulosti nahrál remixy skladeb od Rihanny, Eda Sheerana, Justina Biebera, Madonny, Coldplay a mnoha dalších.

Don Diablo vydává společně s britskou zpěvačkou Jessie J singl Brave. „Někdy jen potřebujete postrčit, abyste měli větší odvahu vrhnout se do života, plnit si sny a stát si za tím, čemu věříte. Vždycky jsem chtěl nahrávat s Jessie, ale vím, že na nahrávkách jiných interpretů se neobjevuje příliš často. Čekal jsem na ten správný moment, kterým se stal právě singl Brave – nedokázal jsem si na něm představit nikoho jiného,“ přibližuje singl Diablo.

Zdroj: YouTube, Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat