Právě vysíláme

Mladý LIL XAN oznámil, že se stane otcem! Jak na zprávu zareagovala jeho ex NOAH CYRUS?

20. února 2019 11:10
Mladý LIL XAN oznámil, že se stane otcem! Jak na zprávu zareagovala jeho ex NOAH CYRUS?

Lil Xan patří momentálně mezi nejpopulárnější rappery své generace. „Nejnenáviděnější dítě“, jak se on sám nazývá, má řadu fanoušků, které nyní dvaadvacetiletý milovník tetování překvapil šokující zprávou!

Ačkoliv je Lil Xan ještě mladý a svou vizáží připomíná spíše šestnáctiletého teenagera, na Instagramu oznámil, že se svou přítelkyní čeká dítě! „Chtěl jsem s oznámením počkat, ale prostě nemůžu své fanoušky držet ve tmě. Je to oficiální, budu otcem! Miluju vás a doufám, že se mnou zůstanete na této bláznivé cestě. Nikdy jsem se necítil šťastnější. Annie Smith, miluji tě celým svým srdcem,“ napsal rapper k fotografii, kde svou přítelkyni Annie láskyplně objímá.

Ačkoliv se Lil Xan na miminko těší a jeho fanoušci mají zřejmě z této novinky radost, bývalá rapperova přítelkyně Noah Cyrus už tak nadšená není. V den, kdy Lil Xan radostnou zprávu oznámil, zveřejnila devatenáctiletá sestra Miley Cyrus smutnou fotografii, na které má nešťastný výraz a v očích se jí lesknou slzy. Je tedy možné, že svého ex-přítele stále miluje a nyní má zlomené srdce.

 

Zdroj: Cosmopolitan, Instagram

Top 5 atrakcí, které nesmíte vynechat při návštěvě Londýna

Články, které by tě mohly zajímat