Právě vysíláme

Mladý zpěvák Yungblud představil nový romantický singl Cotton Candy

10. října 2020 8:10
Mladý zpěvák Yungblud představil nový romantický singl Cotton Candy

Britský zpěvák Yungblud vydává nový singl Cotton Candy, v němž vzkazuje, že sex není hřích. Skladba tvoří součást připravované desky Weird!

Hlas mladých lidí

Třiadvacetiletý zpěvák Yungblud nabídl další ukázku z připravovaného alba. Singl Cotton Candy má rytmickou, pohodovou melodii a text vysvětluje, že ačkoliv žijeme v těžké době, za lásku k ostatním se nemusíme stydět!

Yungblud doslova vtrhl do hudebního světa už loni, a to po povedeném společném hitu 11 Minutes, v němž si zazpíval s popovou hvězdou Halsey. Od té doby se tento charismatický mladík postupně stává ikonou mladé generace. Jeho poslední EP s názvem The Underrated Youth (v překladu Podceňované mládí) se vztahovalo právě k tomuto tématu.

V listopadu chce Yungblud vydat novou desku Weird! Album popisuje pocity úzkosti a nejistoty, které si Yungblud nedávno prožil. „Maminka mi skoro zemřela při autonehodě, rozešel jsem se s přítelkyní a najednou z nás byla známá kapela. Bylo to prostě šílené,“ vysvětluje mladík v rozhovoru pro časopis Clash Magazine.

Cotton Candy je čtvrtým singlem z nové desky Weird! Celé album si budeme moci poslechnout už od 13. listopadu. Těšíme se na něj!

Zdroj: Instagram, YouTube, Official UK Charts, Clash Magazine

Články, které by tě mohly zajímat