Právě vysíláme

MONICE BAGÁROVÉ to sluší i s bříškem. Zpěvačka nafotila krásné těhotenské snímky!

14. května 2020 14:10
MONICE BAGÁROVÉ to sluší i s bříškem. Zpěvačka nafotila krásné těhotenské snímky!

Monika Bagárová se už brzy stane maminkou a přivede na svět holčičku. Ještě před porodem ale stihla půvabná zpěvačka a porotkyně SuperStar nafotit překrásné těhotenské snímky.

Monika už má bříško jako buben a nemůže se dočkat miminka. S profesionálním MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem čeká holčičku, a dokonce už má pro ni hotový i pokojíček. A ačkoliv má zpěvačka nyní hodně práce, protože zasedá v porotě nového ročníku SuperStar, stále si našla čas na nafocení těhotenských snímků.

„Moje první těhotenské focení, které jsem si od začátku do konce opravdu moc užila. Team bezva lidí, který si neskutečně sedl, krásně se o mě postaral, abych se cítila co nejlépe,“ napsala Monika na Instagram a pochlubila se opravdu vkusnými snímky, které jí už navždy budou připomínat první čekání na miminko.

Fotografie dokazují, jak moc těhotenství zpěvačce sluší. Jak ovšem sama Monika přiznala, tak jako ostatním nastávajícím maminkám, ani jí se nevyhnuly oteklé kotníky. Těhotenství je zkrátka sice krásné, avšak rozhodně to nebude žádný med!

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat