Právě vysíláme

Muž si v opilosti změnil jméno, nyní je z něj Céline Dion

7. ledna 2021 14:10
Muž si v opilosti změnil jméno, nyní je z něj Céline Dion

Thomas Dodd je velkým fanouškem Céline Dion. Zpěvačku má rád dokonce natolik, že se po ní nechal na Nový rok přejmenovat.

Lidé dělají v opilosti nepředvídatelné věci. Těch, kteří si však v podroušeném stavu změní jméno, není mnoho. Před pár dny se k nim přidal i Thomas DoddVelké Británie, který se od Nového roku jmenuje Céline Dion.

Ke kuriózní situaci došlo v britském Staffordshire, kde Angličan sledoval zpěvaččin koncert. Pomyslel si, že by nebylo špatné jmenovat se jako slavná interpretka, a přes internet se přejmenoval podle ní.

Co provedl, zjistil až na druhý den ráno. „Přísahám, vůbec si nepamatuji, že bych to udělal. Užíval jsem si koncert, který právě běžel v televizi, a trochu jsem u něj popíjel. Asi mi to stouplo do hlavy,“ uvedl Dodd, který byl šokovaný, když zjistil, co provedl.

„Říkal jsem si, co sakra řeknu PR oddělení v práci!? Teď si na druhou stranu říkám, že by nemuselo být tak obtížné dostat se do zákulisí,“ řekl s nadsázkou Brit v pořadu This Morning.

Ačkoliv si mohl jméno změnit zpět na své, rozhodl se to neudělat. „Určitě na to nespěchám. Zkoušel jsem si ráno ve sprše zazpívat nějaké songy Céline a můžu všechny ujistit, že jsem nezdědil její hlas. Jestli se tohle celé dostane k Céline, doufám, že u sebe někdo bude mít defibrilátor,“ dodal Todd, který je velkým fanouškem zpěvačky.

Zdroj: ETCanada, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat