Právě vysíláme

Na koncert zpěváka z kapely RAMMSTEIN budou moct pouze fanoušci starší 18 let. Půjde prý o dost perverzní show!

31. ledna 2020 8:00
Na koncert zpěváka z kapely RAMMSTEIN budou moct pouze fanoušci starší 18 let. Půjde prý o dost perverzní show!

Pražský koncert projektu Lindemann, v jehož čele stojí zpěvák kapely Rammstein, bude zřejmě dost zajímavý. Do O2 universum, kde se koncert pořádá, se totiž dostanou pouze návštěvníci starší osmnácti let.

Pořadatelé koncertu v jednotlivých zemí obdrželi záznamy videoprojekce, podle které měli rozhodnout, jak staří fanoušci budou na koncert puštěni. Po zhlédnutí záznamu pak agentura Live Nation rozhodla, že na vystoupení Tilla Lindemanna mohou jít pouze návštěvníci starší osmnácti let. Podle všeho totiž půjde o velmi kontroverzní show plnou lechtivých scén.

Z ukázek je patrné, že Lindemann se toho opravdu nebojí a na videoprojekcích se během koncertu ukáže například úplně nahý a potřený slizem. Dále prý čekají návštěvníky detailní pohledy na pohlavní orgány nebo řitní otvory žen, ze kterých vypadávají prášky.

Agentura Live Nation upozorňuje, že před vstupem na koncert návštěvníci projdou kontrolou občanských průkazů. Nikdo mladší osmnácti let by se tedy do O2 universum opravdu neměl dostat. S příchodem této informace se tak ale možná do oběhu ještě dostanou lístky jinak prakticky vyprodaného vystoupení. Server iDnes totiž upozorňuje, že řada mladistvých fanoušků nyní svůj lístek prodává.

 

Zdroj: iDnes.cz

Články, které by tě mohly zajímat