Právě vysíláme

Na P!nk hodil fanoušek během koncertu popel své matky

29. června 2023 16:40
Na P!nk hodil fanoušek během koncertu popel své matky

Zpěváci a zpěvačky toho na koncertech prožijí mnohé, P!nk si však může připsat opravdu ojedinělý „zážitek“. Fanoušek na ni během vystoupení totiž hodil popel své matky. Jak zpěvačka reagovala?

Zdálo se, že půjde o obyčejný koncert. P!nk svými písněmi bavila posluchače na festivalu British Summer Time, když jí na pódium přiletěl podivný balíček. Když ho zvedla, zjistila, že je plný popela. Popela matky její fanynky. Jak je vidět na natočeném záznamu, zpěvačka byla z dění v naprostém šoku.

„To je popel tvé matky?“ zeptala se P!nk své příznivkyně. „Nevím, co si o tom mám myslet,“ dodala upřímně a opatrně pytlík s popelem odložila na kraj pódia a pokračovala ve vystoupení s písní Just Like a Pill. K situaci se znovu nevyjádřila.

Jedna z fanynek na twitteru později poodkryla pozadí celého příběhu. „S kamarádkou jsme stály vedle té ženy. Když byla její matka naživu, nemohla kvůli své nemoci příliš chodit ven. Tahle žena proto brává její popel na různá místa. Chtěla prostě dostat svou mámu na stage s P!nk. Každý se se ztrátou vypořádáváme po svém,“ omluvila chování ženy, která popel matky na pódium hodila.

P!nk je aktuáně na turné po Evropě. Už 1. července dorazí do Vídně, o čtyři dny později zahraje v německém Berlíně, odkud se přesune do Kolína nad Rýnem, Hanoveru či Varšavy.

Články, které by tě mohly zajímat