Právě vysíláme

Nahá pozadí, rap a rychlá auta! LIL PUMP zveřejnil nový videoklip

23. ledna 2019 8:00
Nahá pozadí, rap a rychlá auta! LIL PUMP zveřejnil nový videoklip

Ačkoliv je rapperovi s přezdívkou Lil Pump teprve osmnáct let, má za sebou poměrně ostrý život. Mladík s hromadou tetování nedokončil střední školu, bojoval se závislostí na drogách a zažil i mnoho rvaček. Nyní je to však úspěšný hip-hopový umělec, který má na kontě skvělé songy a spolupracoval i s takovými jmény jako jsou například Charlie Sheen či Kanye West.

Lil Pump se proslavil v roce 2017, když vydal track s názvem Gucci Gang, jenž se dostal na 3. příčku v žebříčku Billboard Hot 100. Po úspěšném hitu pak představil světu i své debutové album Lil Pump.

Drsný rapper je na scéně dva roky a za tu dobu toho stihl opravdu hodně. V dubnu 2018 vydal singl Esskeetit, který debutoval na 24. příčce žebříčku Billboard Hot 100. V červenci následoval track Drug Addicts, v jehož videoklipu účinkoval herec a známý průšvihář Charlie Sheen. V září loňského roku pak Lil Pump vydal společný singl I Love It Kanye Westem, který, i díky videoklipu jež produkoval filmový režisér Spike Jonze, debutoval na 6. příčce žebříčku Billboard Hot 100 a obdržel platinovou certifikaci.

Nyní rapper opět potěšil fanoušky a natočil klip k songu Butterfly Doors. Jak se vám líbí?

 

Zdroj: YouTube

Genialita na LSD aneb kdo ze slavných zkusil tuhle drogu

Články, které by tě mohly zajímat