Právě vysíláme

Nahé zpěvačky Cardi B a Normani se mazlí u striptýzové tyče v novém sexy klipu

23. července 2021 8:10
Nahé zpěvačky Cardi B a Normani se mazlí u striptýzové tyče v novém sexy klipu

Těhotná kontroverzní rapperka Cardi B zase provokuje, tentokrát v novém sexy klipu zpěvačky Normani. Přestože se dlouhonohá zpěvačka v klipu vystřídala hned několik žhavých identit, nejvíce zaujala nahým tancem u tyče těhotná Cardi B.

Normani, bývalá členka skupiny Fifth Harmony, která vznikla v soutěži X Factor, vypustila do světa odvážný sexy klip ke své nové písni Wild Side. Při výběru hosta zpěvačka vsadila na kontroverzní rapperku Cardi B, která si dlouhými vlasy a svižnými pózami u tyče maskovala rostoucí těhotenské břicho.

Normani se v klipu ukázala v mnoha odvážných outfitech, od dominy v černém obleku přes kočičí ženu v helikoptéře po jakousi Afroditu oděnou do mraků. Zatímco Cardi B vsadila pouze na své dlouhé vlasy a především nahé tělo.

Obě dámy spletly svá těla v jeden žhavý celek a společně nezůstaly nič dlužné názvu skladby. V klipu se ukazují téměř nahé, když zpívají o sexuálním uspokojení, během kterého je mají muži vzít na tu pověstnou divokou stranu.

Klip vznikl zhruba před půl rokem v době karantény. Cardi B svou část stihla natočit dříve, než svět šokovala svým druhým těhotenstvím již v pokročilém stádiu. Druhého potomka rapperka oznámila nahou fotografií na sociálních sítích.

Články, které by tě mohly zajímat