Právě vysíláme

Naše KATKA ŘÍHOVÁ představuje hudební klip ke svému prvnímu singlu Napořád!

6. září 2019 6:20
Naše KATKA ŘÍHOVÁ představuje hudební klip ke svému prvnímu singlu Napořád!

A je to tady: Katka Říhová vydává svůj první hudební klip! V krátkém videu si talentovaná moderátorka a zpěvačka zahrála i po boku známé kamarádky, Zorky Hejdové.

Srdeční záležitost

Nová písnička Napořád je pohodová letní pecka plná naděje, ale i smutku. Pro Katku jde o velmi osobní příběh, který čerpá i z jejích vlastních životních zkušeností. „Jsem šťastná, že to vzniklo, a že konečně můžu hrdě říct, že mám svůj song. Myslím, že rozchody a návraty jsou fenoménem dnešní doby. Všichni se pořád rozcházejí a scházejí, protože málo kdo ví, co v dnešním světě plném možností vlastně chce. Děkuji všem, kdo mi se splněním mého hudebního snu pomohli,“ popsala moderátorka svoji inspiraci na cestě za novým singlem.

 

V hudebním klipu, s nímž Katce pomáhal talentovaný režisér Juan David Salazar, si mimo jiné zahrála i Katky kolegyně z Evropy 2, Zorka Hejdová. „Zorka je moje nejlepší kamarádka a jsem hrozně ráda, že si v klipu zahrála. My vlastně hrajeme samy sebe. Prostě dvě kámošky, co se jednoho dne radši vykašlou na řešení problémů s chlapama a jedou si užívat život,“ vysvětluje Katka.

Zprávařka Ranní show v novém singlu rovněž předvedla, že je i velmi talentovanou hudební textařkou. Text k písni Napořád napsala sama, ovšem s melodií a skládáním písničky pomohl Katčin bývalý manžel, hudební producent Michael Říha. Jak se jim spolupráce na novém singlu povedla? Mrkněte na hudební klip níže a posuďte sami!

Zdroj: YouTube, Katka Říhová

Články, které by tě mohly zajímat