Právě vysíláme

Našel si Harry Styles za Wilde už náhradu? Má randit se svou ex

29. listopadu 2022 16:22
Našel si Harry Styles za Wilde už náhradu? Má randit se svou ex

Harry Styles se teprve před pár dny rozešel s herečkou Olivií Wilde. Jak se ale zdá, má za ni už náhradu. Údajně se opět sbližuje se svou ex Kendall Jenner, s níž s pauzami chodil šest let.

Harry Styles nelenil a po rozchodu s Olivií Wilde, o kterém se veřejnost dozvěděla teprve před dvěma týdny, si za herečku našel náhradu. Aktuálně se má stýkat s Kendall Jenner, se kterou si byl blízký mezi léty 2013 a 2019. Ačkoliv dvojice nikdy nepotvrdila vztah, bylo více než zřejmé, že je mezi ní něco více. Trávila spolu Nový rok nebo dovolené.

Stejně jako Styles je po rozchodu s basketbalistou Devinem Bookerem Jenner nyní sama, a právě to mělo dát někdejší pár zase dohromady. „Jsou v úzkém kontaktu. Vzhledem k tomu, že jsou oba po rozchodu, mají čas sami na sebe. Kendall je jednou z mála, která je stejně slavná jako Harry a dokáže ho tak skvěle pochopit,“ uvedl zdroj The Sun.

Zpěvák je momentálně na turné, v rámci kterého v létě navštívil také Českou republiku. Právě na jednom z koncertů byla viděna i Jenner, kterou doprovodily kamarádka Hailey Bieber a sestra Kylie. O pravém randění mezi ní a Stylesem se údajně zatím nedá zcela hovořit, minimálně jsou ale v blízkém kontaktu a rádi by spolu strávili svátky.

Styles byl v minulosti spojován s řadou známých umělkyň. Randil třeba s Taylor Swift, zpěvačka o něm dokonce měla napsat song Ready For It. Měl rovněž chodit s Nicole ScherzingerPussycat Dolls, Erin Foster, Nadinou Leopold nebo modelkou Georgiou Fowler.

Články, které by tě mohly zajímat