Právě vysíláme

„Nebojím se,“ zpívají v novince OneRepublic. Píseň nahráli pro pokračování filmu Top Gun

14. května 2022 14:10
„Nebojím se,“ zpívají v novince OneRepublic. Píseň nahráli pro pokračování filmu Top Gun

Stejně jako Lady Gaga nahráli pro film Top Gun: Maverick skladbu také OneRepublic. Zatímco však Hold My Hand je emotivní, úpěnlivý song I Ain’t Worried od kapely OneRepublic s frontmanem Ryanem Tedderem vás donutí tančit.

OneRepublic si před několika dny podmanili koncertem v O₂ areně české fanoušky. Jen pár dní po svém koncertě v Praze vydávají novinku I Ain’t Worried (v překladu nebojím se), kterou nahráli pro film Top Gun: Maverick. Připojili se tak k Lady Gaga, jež již dříve představila emotivní skladbu Hold My Hand.

Vizuál zobrazuje kromě samotných OneRepublic, kteří zpívají při západu slunce, také scény z chystaného snímku, a to především hlavního hrdinu Toma Cruise.

Top Gun: Maverick volně naváže na film z roku 1986, který vyprávěl o pilotovi amerického námořnictva Peteovi „Maverickovi“ Mitchellovi. Pokračování nabídne pohled na o třicet let staršího hrdinu trénujícího rekruty na speciální leteckou misi. Právě některé z akčních scén, které se ve filmu objeví, mohou spatřit fanoušci už ve videu OneRepublic.

Články, které by tě mohly zajímat