Právě vysíláme

Nečekaná spolupráce! BEN CRISTOVAO a ADAM MIŠÍK vydali společný videoklip

3. srpna 2020 9:23
Nečekaná spolupráce! BEN CRISTOVAO a ADAM MIŠÍK vydali společný videoklip

Ben Cristovao v pátek večer zveřejnil nový singl ve spolupráci s Adamem Mišíkem. V neděli spatřil světlo světa taky skvělý videoklip.

Za singlem Máma říkala stojí projekt Hills 97, za nímž je Adam Mišík a mladý talentovaný producent Enthic. Píseň Máma říkala ve spolupráci s Benem Cristovao je první vlaštovkou z chystaného EP, které vyjde už 7. srpna.

Ben Cristovao přiznal, že měl na nevšední spolupráci různé, zřejmě ne příliš pozitivní reakce ještě předtím, než začali tvořit. O to víc ho to ovšem bavilo. „Baví mě lidem dokazovat, že věci můžou být jinak. Adam Mišík urazil od té doby, co jsem ho poznal ve víru velkoměsta, dlouhou cestu a tuším, že jde spolu s Enthic směrem k výškám“ zhodnotil spolupráci.

„Děkuji za to, že nám dal šanci a nabil nás obrovskou inspirací makat dál, bourat zajetý koleje a za to, že jsme mohli poznat jeho creative proces, protože to je mega zážitek. Jsem dojat,“ poděkoval Benovi na Instagramu Mišík. Režie klipu v netradičním stylu se chopil Ondřej Kudyn. Co říkáte na nové spojení?

 

Zdroj: Instagram, YouTube, Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat