Právě vysíláme

Nečekaný rozchod: Jennifer Lopez zrušila svatbu, rozešla se s Alexem

14. března 2021 8:10
Nečekaný rozchod: Jennifer Lopez zrušila svatbu, rozešla se s Alexem

Sexy Jennifer Lopez je opět volná! Šokující zpráva o rozchodu obletěla svět. Rozchod nikdo nečekal…

Vypadali jako dokonalý pár

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez tvořili pár 4 roky. Romantická žádost o ruku proběhla na Bahamách v březnu 2019 po dvouletém randění.

Za poslední rok strávil pár doma během pandemie dost času, který si dokonce zkracoval tancováním na TikTokuJennifer veselku posunovala a rušila, což nebývá dobré znamení. S přítelem tvrdili, že svatbu museli dvakrát odložit kvůli aktuální situaci. Celou dobu se pár tvářil, že je vše v nejlepším pořádku. Nyní nečekaně dvojice ohlásila konec vztahu.

Před pár týdny na inauguraci amerického prezidenta vypadali Jennifer s Alexem jako dokonalý zamilovaný pár. „Nemůžu přestat myslet na vystoupení Jen na inauguraci. Byl to ikonický okamžik – ten, na který nikdy nezapomenu. Ani neumím vyjádřit slovy, jak sem na ni hrdý a jak privilegovaně jsem se cítil, už jen tím, že jsem tam mohl být,“ vyznal po show zpěvačce lásku Alex.

Nevěra jako důvod rozchodu?

Nic není tak, jak se zdá na první pohled. Blízký známý ikonického páru pro magazín People přiznal, že rozpad vztahu byl už dlouho očekávaný. Jennifer s Alexem vypadali na sociálních sítích jako dokonale zamilovaná dvojice, ale co se dělo za zavřenými dveřmi jejich domu, nikdo netuší.

Minulý měsíc se objevily spekulace, že měl Rodriguez milostný poměr s Madison LeCroy, hvězdou reality show Southern Charm. Prý se ale nikdy neviděli, a údajně spolu jen párkrát telefonovali.

Před týdnem si ještě užívali společné chvíle v Dominikánské republice, kde Jennifer přidávala zamilované fotky v Alexově náruči. Nejdříve svého přítele před spekulacemi chránila, zdá se ale, že to byla poslední kapka.

Nepomohla ani terapie

„Museli jsme na sobě pracovat. Byli jsme na terapii. Myslím si, že nám to ve vztahu opravdu pomohlo,“ přiznala Jennifer, že byla s Alexem i na párový terapii, která dopadla dobře a herečka byla ráda, že jí absolvovali.

 „Chybí mi kreativita a práce na 150 %,“ postěžovala si Jen, že v tomto se jejich názory a pohled na život s Alexem rozcházejí. Alex je spíš domácí typ, miluje být doma, má rád domácí pohodu s dětmi a také lenošení. Zatím co oblíbená sexy Jennifer je známa tím, že je workoholička, ráda je v pohybu a stále se snaží mít hlavu zaneprázdněnou, protože práce je její život.

Jennifer je momentálně v Dominikánské republice, kde natáčí film, zatímco Alex zůstává doma v Miami.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat