Právě vysíláme

Nejdojemnější song TAYLOR SWIFT? Zpěvačka napsala píseň pro svou nemocnou maminku!

31. srpna 2019 11:10
Nejdojemnější song TAYLOR SWIFT? Zpěvačka napsala píseň pro svou nemocnou maminku!

Když zpěvačka Taylor Swift vydala novou desku Lover, fanoušci zůstali nadšeni. CD je totiž plné romantických balad, které rovněž mají pro Taylor osobní význam.

Nejvíce emotivní je pro zpěvačku song Soon You’ll Get Better. Je totiž věnovaný její mamince, která už dlouhou dobu zápasí s rakovinou. „Knoflíky v mém kabátě byly zapletené v mých vlasech. Ve světle doktorovy ordinace jsem ti neřekla, že jsem se bála. To bylo poprvé, co jsme tam byly. Zoufalí lidé najdou víru, takže se teď modlím k Ježíšovi. Brzy ti bude líp,“ zpívá Taylor, jenž sama uvedla, že tuto píseň na svých koncertech vynechá, protože je pro ni velmi těžké ji zpívat.

Rakovina byla Andree Swift bohužel diagnostikována už dvakrát. Podruhé se o ní maminka Taylor dozvěděla, když byla o Vánocích se svou dcerou u lékaře. „Na Vánoce tohoto roku jsem požádala mámu, aby mi dala dárek a šla navštívit lékaře, aby jí vyšetřil různé zdravotní problémy. Jen aby se zmírnily mé starosti. Souhlasila a šla na kontrolu,“ řekla Taylor pro magazín Elle a dodala, že její rodina se nyní s touto nemocí musí naučit žít. „Oba moji rodiče měli rakovinu a moje máma s ní nyní znovu bojuje. Učím se, že existují skutečné problémy a pak je tu všechno ostatní. Rakovina mámy je skutečný problém,“ tvrdí Swift, jenž doufá, že se brzy její milovaná matka uzdraví.

 

Zdroj: YouTube, Elle

Články, které by tě mohly zajímat