Právě vysíláme

Nejemotivnější videoklip Demi Lovato? Zrekonstruovala v něm své předávkování

2. dubna 2021 11:10
Nejemotivnější videoklip Demi Lovato? Zrekonstruovala v něm své předávkování

Demi Lovato v pátek vydala své dlouho očekávané album Dacing With The Devil… The Art Of Starting Over, jehož součástí je i stejnojmenná skladba, která se dočkala svého videoklipu. Zpěvačka v něm zrekonstruovala své předávkování.

Demi Lovato se předávkovala 24. června 2018. Téměř bez života ji v posteli našla její manažerka, která jí přivoláním ambulance zachránila. Když se zpěvačka v nemocnici probudila, nic neviděla. Na jejím uzdravení pracoval tým několika odborníků, který jí nakonec zrak sice dokázal vrátit, ne však stoprocentně.

O svých nejhorších chvílích hudebnice zpívá v songu Dancing With The Devil, k němuž natočila emotivní video. Neváhala na sobě vzít paruku v barvě vlasů, které měla v době předávkování, i oblečení, jež měla osudnou noc na sobě. V ateliérech si dokonce nechala postavit nemocniční pokoj.

„Některé písně jsou možná až moc popisné, ale jde o smutnou ukázku toho, do jakého temna může člověk spadnout,“ uvedla zpěvačka. „Je důležité to dostat k lidem,“ dodala.

Album Dacing With The Devil… The Art Of Starting Over obsahuje celkem devatenáct skladeb, z nichž čtyřikrát jde o duety. Lovato si na desku připsala nejen Sama Smitha, jejichž společný singl What Other People Say představila už před více než měsícem, ale také Saweetie, Noah Cyrus a Arianu Grande.

Zdroj: EW, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat