Právě vysíláme

„Nejsem žena, jsem Bůh,“ zpívá odhalená Halsey ve videu

30. srpna 2021 8:10
„Nejsem žena, jsem Bůh,“ zpívá odhalená Halsey ve videu

Zpěvačka Halsey nedávno překvapila fanoušky odhaleným coverem k novému albu, které pojmenovala If I Can’t Have Love, I Want Power. Svléknout se nyní neváhala ani při natáčení videoklipu k singlu I’m Not A Woman, I’m A God, jímž vydání desky uvedla.

Ashley Nicolette Frangipane známější pod svým uměleckým jménem Halsey nezahálí. Minulý rok vydala album Manic, letos pak své fanoušky potěšila další deskou, kterou nazvala If I Can’t Have Love, I Want Power. Spolupracovala na ní s Trentem Reznorem (Nine Inch Nails) a Atticusem Rossem, dvojicí, která v minulosti získala nejen Zlatý Globus a Grammy, ale i Oscara.

„Tohle je album, které jsem vždycky chtěla nahrát, ale nevěřila jsem, že se mi to povede. Neexistují slova, kterými bych klukům poděkovala za to, že na mě vynaložili svůj talent a dali mi tuhle šanci,“ nechala se slyšet zpěvačka.

Ta společně s novým albem vydává i sebevědomý singl I Am Not A Woman, I’m A God. S provokativním přebalem alba, který zpěvačka odhalila v Metropolitním muzeu umění v New Yorku, symbolizuje náladu aktuální studiovky. „Singl není o ženské síle, jak si lidi myslí. Nikdy jsem to ale neřekla. Jste těhotná, píšete album a všichni to předpokládají. Chápu ale, že si to spousta lidí může myslet, protože to tak asi vypadá. Nahrávka jako taková ale o ženské síle určitě není,“ nechala se hudebnice slyšet pro New Music Daily.

Články, které by tě mohly zajímat