Právě vysíláme

Nenechte si ujít další hudební flashbacky. Který posloucháte nejraději?

11. prosince 2020 10:10
Nenechte si ujít další hudební flashbacky. Který posloucháte nejraději?

Nenechte si ujít další hudební flashbacky!

Janet Jackson – Whoops Now

Skladba Whoops Now vyšla v roce 1993 na pátém studiovém albu Janet Jackson. Píseň se během pár dní stala jedničkou na Novém Zélandu a úspěch slavila i v dalších zemích světa. Režie videoklipu k songu se ujal Yuri Elizondo, mladší bratr Jacksonina exmanžela. Zpěvačka se v něm se svými přáteli baví v Anguille, své oblíbené destinaci.

 

Sasha – I Feel Lonely

Hit I Feel Lonely úspěšného německého hudebníka Sashi oslavil minulý rok dvacet let. Píseň vyšla na zpěvákově debutovém albu Dedicated To…, za které muzikant dostal hned několik hudebních cen. V roce 2000 píseň poprvé představil také fanouškům v České republice, když v rámci svého turné navštívil Prahu.

 

N*Sync – Bye Bye Bye

Americká skupina N*Sync vydala píseň Bye Bye Bye v roce 2000 na svém třetím studiovém albu No Strings Attached. Song popisující konec romantického vztahu napsali Kristian Lundin a Jake Schulze ve spolupráci s Andreasem Carlssonem. Píseň měla údajně odkazovat také na rozchod skupiny s jejím tehdejším manažerem Lou Pearlmanem. Bye Bye Bye dosáhla mezinárodního úspěchu a byla dokonce nominována na cenu Grammy.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat