Právě vysíláme

(Ne)povedené perníčky: Richard a Karin Krajčovi inspirují teenagery (ne)vhodným způsobem na sociálních sítích

8. prosince 2020 11:10
(Ne)povedené perníčky: Richard a Karin Krajčovi inspirují teenagery (ne)vhodným způsobem na sociálních sítích

Richard Krajčo je na hudební scéně respektovaným muzikantem a Karin Krajčo Babinská je talentovaná spisovatelka, na sociálních sítích se ale prezentují jako puberťáci. Vánočními perníčky spoustě lidem na Instagramu vyrazili dech.

Na společném účtu na Instagramu se manželé Krajčovi pochlubili vlastnoručně upečeným vánočním cukrovím, které znázorňuje mužské a ženské pohlavní orgány. „Včera jsme pekli tak dlouho, až jsme začali být kreativní. Nejlepší kousky na ukázku! Veselé Vánoce!“ napsala režisérka a spisovatelka Karin k fotografii.

I když se dvojice dočkala i slov chvály, tak za své (ne)originální vánoční perníčky sklidila především vlnu kritiky.  „Vy jste tak trapní a slizcí, že nechápu, jak vás někdo mohl ocenit na Czech Social Awards. Tohle je vrchol trapnosti. Prdění a perníčky z genitálií,“ vzkázal Krajčovým vizážista Pavel Kortan, který se již několikrát zhnuseně vyjádřil k jejich videím a nechápe, že někdo může tuto dvojici považovat za inspirativní. Kortan upozornil na paradox, že Krajčovi před pár dny získali ocenění za své inspirativní chování na sociálních sítích.

„Mentálně 10 let,“ okomentoval příspěvek jeden ze sledujících.  „Kolik se toho před pečením vypilo?,“ zeptal se Krajčových další fanoušek, který nemohl uvěřit, že by takové cukroví upekli za střízliva.

Krajčovi jsou proslulí svým specifickým (ne)smyslem pro humor. Richard objevil během první vlny korony TikTok a začal plnit sociální sítě svými tanečky a dalším specifickým obsahem. Co na videa a perníčky říkáte? Hlasujte na konci článku.

Zdroj: Instagram

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat