Právě vysíláme

Nepřehání to už? Kanye West v novém klipu unáší a pohřbívá Petea Davidsona

4. března 2022 8:10
Nepřehání to už? Kanye West v novém klipu unáší a pohřbívá Petea Davidsona

Kanye West se i přes veškeré prosby Kim Kardashian nadále naváží do jejího přítele Petea Davidsona. V nejnovějším animovaném videoklipu k songu Eazy ho unáší a pohřbívá. Jen před pár dny přitom rapper sdílel na svém instagramu zprávu s přáním, aby se do přítele jeho ex fanoušci nenaváželi.

Kanyemu Westovi se nelíbí vztah jeho bývalé přítelkyně Kim Kardashian a Petea Davidsona a dává to jasně najevo. Zatímco ještě před pár dny urážel komika, kde se dalo, nyní vyšel ven s ještě těžkým kalibrem. Vydal animovaný videoklip k songu Eazy, ve kterém Davidsona nejenže unáší, ale rovnou ho taky pohřbívá.

Na sociálních sítích se vizuál dočkal spousty negativních ohlasů. Lidé ho nazývají například „nechutným“. Zajímavostí pak je, že rapper video zatím vydal pouze na instagramu. Zda ho West umístí i na svůj Yotube kanál, je otázkou.

V posledních týdnech je rozvod Kardashian s Westem v Hollyoodu tématem číslo jedna. Po rozchodu s Julií Fox se rapper pokouší dát se svou bývalou partnerkou Kim zpět dohromady, poslal jí dokonce auto plné růží. Jeho ex je však aktuálně šťastná s Petem Davidsonem, a to se Westovi nelíbí.

Na svém instagramu Kardashian dokonce Westa vyzvala, aby přestal ubližovat jí a jejímu partnerovi. „Vytváříš nebezpečné a hrůzu nahánějící prostředí, Peteovi někdo ublíží a bude to tvoje chyba,“ upozornila svého bývalého, s nímž má čtyři děti.

Články, které by tě mohly zajímat