Právě vysíláme

Neskutečná proměna Xindla X: Zhubl 20 kilo za 150 dnů

1. června 2021 11:10
Neskutečná proměna Xindla X: Zhubl 20 kilo za 150 dnů

Z úspěšného muzikanta Xindla X se stal úplně jiný člověk! Během půl roku se proměnil v plážového frajera, který má o 20 kilo méně.

„Manželka viděla fotku Davida Guetty v plavkách a řekla, že chce, abych v padesáti vypadal taky takhle. Tak jsem si řekl, že je nejvyšší čas začít. Díky pandemii jsem měl prázdný diář, takže jsem si řekl, že než abych se užíral tím, že nejsou koncerty, využiju čas k tomu, abych se sebou něco udělal,“ svěřil Xindl X pro Super.cz.

Autor známých hitů jako Dysgrafik nebo V blbým věku už několik měsíců žije s rodinou na Teneriffe. Na Instagramu se svěřil, že je už 150 dnů bez alkoholu, za tu dobu má v nohách 1350 km a 20 kg dole! Gratulace na sebe nenechaly dlouho čekat a strhla se lavina pochvalných komentářů.

Xindl X prozradil i recept na hubnutí, který je podle něj vlastně jednoduchý, ale těžký ho dodržovat. Nejdříve je důležité si spočítat bazální metabolismus a jíst jen zhruba o 100 – 200 kalorií denně více. Důležitý je i pohyb a je potřeba spálit alespoň 800-900 kalorií denně, ale nejdůležitější je žádný den nic z toho neporušit. 🙂 Očividně to funguje, Xindl X vypadá fantasticky!

Zdroj: Instagram, Super

Články, které by tě mohly zajímat