Právě vysíláme

Neuvěřitelná proměna Davida Gránského v Tvoje tvář má známý hlas. Stane se z něj Jason Derulo!

15. dubna 2021 8:10
Neuvěřitelná proměna Davida Gránského v Tvoje tvář má známý hlas. Stane se z něj Jason Derulo!

Oblíbená televizní show Tvoje tvář má známý hlas se na obrazovce stanice Nova objeví opět v neděli. I tentokrát se diváci mohou těšit na své oblíbené umělce, které stejně jako v minulých dílech čekají neuvěřitelné proměny.

S unikátní maskou předstoupí před porotu například David Gránský. Z něj se stane Jason Derulo. „Tato proměna je opravdu skvělá, vlastně největší, kterou jsem v této sérii měl, takže se na toto vystoupení neskutečně těším. Na masce se podílelo několik maskérů a kostymérů a rozhodně odvedli svoji práci na sto procent. I kvůli nim doufám, že se mi vystoupení povede,“ uvedl herec.

Vedle něj čeká propracovaná maska také Ivu Pazderkovou, která se v minulé epizodě převlékla za sexy Shakiru. Tentokrát se promění v Evu Urbanovou a zazpívá árii Měsíčku na nebi. Zajímaví interpreti však čekají i další soutěžící. Z Marty Jandové se stane Madonna, z Romana Vojtka Ricky Martin a z Bereniky Kohoutové Diana Ross.

V pátém díle pořadu Tvoje tvář má známý hlas se v roli porotce představí Vladimír Polívka, který v minulé sezóně show uváděl. V následujících epizodách pak výkony soutěžících ohodnotí moderátoři Evropy 2. V šestém díle půjde o Leoše Mareše, v sedmém se pak vedle Marka Lambory, Evy Burešové a Jakuba Koháka posadí Veronika Arichteva.

Zdroj: TV Nova

Články, které by tě mohly zajímat