Právě vysíláme

Neuvěřitelný příběh: Ewa Farna vydala špatnou verzi klipu. Už jsem si chystal provaz, řekl producent

28. května 2021 14:10
Neuvěřitelný příběh: Ewa Farna vydala špatnou verzi klipu. Už jsem si chystal provaz, řekl producent

Ewa Farna vydala před třemi dny nový singl Tělo. Jeho zrod a představení veřejnosti ovšem provázely nečekané porodní bolesti.

Neuvěřitelný příběh Těla

 

 

Ewa vyzvala na Instagramu své fanoušky k přečtení neuvěřitelného příběhu o novém singlu Tělo. Ten sdílel spoluautor a producent singlu Lukáš Chromek„V úterý jsme omylem vydali nejúspěšnější demo v historii české hudby. Nedokončený klip se za první tři dny stal nejpřehrávanějším videem na českým YouTube,“ přiznal chybu Lukáš a pokračoval: „Ve světě jedniček a nul se zkrátka něco posr**o a já si tu v podkroví zatím chystal provaz na cestu poslední 😀. Měsíce tvrdé práce a vědomí, že každou minutu si tisíce lidí místo vybroušeného diamantu přehrává šutrák z polňačky bez mixu, masteru, dokončeného střihu, efektů a color gradingu, vás zákonitě dožene k šílenství.“ 

Video Tělo je nyní re-uploadované. „Teď můžete poprvé vidět a slyšet tu jedinou správnou verzi. Konečně jsem vám to mohl říct,“ oddychl si Lukáš a přiznal, že prožíval doslova muka. „Smál se i plakal současně, počítal do deseti na repeat a naháněl pražské psychology. Teď už mi cuká koutek do mírného úsměvu, ale ještě včera tam byla pěna.“ dodal už s úsměvem Chromek.

Podívejte se na ostrou správnou verzi 😀.

Zdroj: Ewa Farna Management

Články, které by tě mohly zajímat