Právě vysíláme

Nezastavitelní PAPA ROACH vydali fantastický videoklip k singlu None Of The Above. Už jste viděli tančit balet na rockovou hudbu? Ne? Tak se na to podívejte!

7. dubna 2018 9:10
Nezastavitelní PAPA ROACH vydali fantastický videoklip k singlu None Of The Above. Už jste viděli tančit balet na rockovou hudbu? Ne? Tak se na to podívejte!

Papa Roach, americká rocková kapela z Kalifornie, vydali v minulém roce své osmé studiové album Crooked Teeth. Nyní k jednomu ze singlů natočili i fantastické video!

Kapela, skládající se ze čtyř členů, a to zpěváka Jacobyho Shaddixe, kytaristy Jerryho Hortona, baskytaristy Tobina Esperance a bubeníka Tonyho Palerma, má na kontě celkem 8 studiových desek. První z mnoha skvělých alb je deska z roku 2000 Infest, který byla třikrát platinová. Následovalo zlaté album Lovehatetragedy, platinové Getting Away With Murder, The Paramour Sessions, Metamorphosis, Time For Annihilation, The Connection a F. E. A. R. z roku 2015.

Papa Roach mají na kontě přes 20 milionů prodaných kopií celosvětově známých singlů Last Resort, She Loves Me Not a Scars. Minulý rok vydali své osmé album Crooked Teeth, které sklidilo mnoho kladných ohlasů. Singl Help dobil přední příčku americké Billboard Mainstream Rock Song hitparády.

Nedávno zveřejnili videoklipy k singlům My Medication a Born For Greatness. Nyní ti přinášíme ten nejnovější None Of The Above, k jehož natáčení si Papa Roach přizvali i baletní soubor DanceExperience. Co se týče místa natáčení, vybrali si kluci nádherný hrad Beaufort v Lucembursku. Režírování se tentokrát ujal Bryson Roatch, který svými neotřelými nápady pomáhá mnoha rockovým kapelám.

 

Zdroj: YouTube

Galerie: Po 20 letech s make-upem na stagi vypadá Christina Aguilera neuvěřitelně i bez něj

Články, které by tě mohly zajímat