Právě vysíláme

Nezkrotná Cardi B omylem sdílela nahou fotku. Následně se vrátila k manželovi Offsetovi

16. října 2020 11:10
Nezkrotná Cardi B omylem sdílela nahou fotku. Následně se vrátila k manželovi Offsetovi

Rapperka Cardi B oslavila své 28. narozeniny velkolepě, poté omylem sdílela na sociální síti nahou fotku. Rozvod s rapperem Offsetem se také pravděpodobně nekoná.

Rozvod se nekoná

Celý průběh honosné oslavy narozenin rapperka zaznamenala na Instagramu, a tak jsme měli možnost vidět, jak si užívá v klubu se známými a kamarády. Mezi nimi byl i manžel Offset, se kterým se původně měla rozvádět. Pouhý měsíc potom, co Cardi podala žádost o rozvod, se známý pár líbal během narozeninového večírku.

„Byli celou noc přes sebe a hodně se bavili,“ řekl zdroj magazínu E! „Nejsou zase spolu, ale to je jen otázkou času. Miluje jeho pozornost a on se opravdu snaží získat ji zpět.“ To dokazují i Offsetovy narozeninové dárky pro Cardi, které mimo jiné zahrnují luxusní automobil Rolls Royce s osobním autosedačkou pro jejich dceru Kulture.

Cardi ráno poté, co oslavila 28. narozeniny, na svém Instagramu zveřejnila ve Stories nahou fotografii, na které byla nahoře bez a odhalila bradavky, zatímco měla na sobě make-up a účes z narozeninové party. Stories bylo okamžitě odstraněno, ale bohužel ne dříve, než si ho fanoušci všimli.

Zdroj: Instagram, E!

Články, které by tě mohly zajímat