Právě vysíláme

Nick Carter z Backstreet Boys čelí žalobě ze znásilnění

17. dubna 2023 13:47
Nick Carter z Backstreet Boys čelí žalobě ze znásilnění

Nick Carter čelí obvinění ze znásilnění. Žalobu proti němu podala zpěvačka Melissa Schuman, která uvedla, že ji člen Backstreet Boys přinutil k orálnímu sexu a následně ji znásilnil, přestože ho měla několikrát odmítnout. Tvrdí, že šlo o její první sexuální zkušenost.

Zpěvačka Melissa Schuman, bývala členka kapely Dream, se soudí se třiačtyřicetiletým Nickem Carterem, kterého obvinila ze sexuálního zneužití, k němuž mělo dojít v roce 2003, kdy jí bylo osmnáct let. Žena uvedla, že ji měl člen Backstreet Boys přinutit k orálnímu sexu a následně ji znásilnit.

Zatímco žalobu proti Carterovi podala až nyní, obvinění vznesla už v roce 2017 v rámci kampaně #MeToo. Uvedla, že ke znásilnění došlo v apartmánu v Santa Monice. Mělo jít o její první sexuální zkušenost. Říká, že muzikantovi několikrát řekla, že chce se sexem počkat až do svatby, on na to však nebral ohledy.

„Byl velmi vytrvalý, odmítal ne jako odpověď,“ napsala tehdy Schuman ve svém blogu. „Byl příliš těžký na to, abych se zpod něj dostala. A pak jsem to ucítila, vložil něco dovnitř mě,“ popsala.

Carter obvinění odmítá. V prohlášení v roce 2017 uvedl, že zpěvačka „nikdy nevyjádřila v době, kdy spolu byli nebo i poté nesouhlas s tím, co se stalo. Je v rozporu s mou povahou záměrně někomu působit bolest nebo ho přivádět do nepohodlných situací.“

Advokátka Cartera Liane K. Wakayama řekla, že příběh Schuman je pouhou pohádkou, kterou od roku 2017 zpěvačka neustále přiživuje. V nově podané žalobě se odkazuje na zákon, který umožňuje zrušení promlčecí lhůty a doufá, že soud přezkoumá znovu celý případ.

 

Články, které by tě mohly zajímat