Právě vysíláme

NICKI MINAJ nazvala MILEY CYRUS slepicí. Na koho svaluje vinu za zkažené evropské turné?

26. června 2019 11:10
NICKI MINAJ nazvala MILEY CYRUS slepicí. Na koho svaluje vinu za zkažené evropské turné?

Když Miley Cyrus v jednom ze svých songů narážela na rapperku Nicki Minaj, bylo jasné, že její poznámka nezůstane bez odezvy. Nicki si nic nenechala líbit a ve své rádiové show na kritiku Miley zareagovala. Co populární zpěvačce vzkázala? To budete koukat!

Miley Cyrus se vrátila k hudbě a nedávno vydala EP, jenž obsahuje celkem šest skladeb. A právě v songu s názvem Cattitude se Miley rozhodla opřít do Nicki a v textu její písně se nachází věta: „I love you Nicki, but I listen to Cardi.“ (Miluju tě Nicki, ale poslouchám Cardi).

Jak je známo, Nicki a Cardi B si nemohou přijít na jméno a vedou spolu už dlouhou dobu válku. Poznámka šestadvacetileté Miley tak jen přilila olej do ohně a Nicki zuří. Ve své radiové show Queen Radio se rapperka pořádně rozvášnila a Miley poslala jasný vzkaz. „Slepice nemohou kydat hnůj na královny,“ odpověděla na otázku, co si myslí o výroku své kolegyně a víc Miley komentovat nechtěla. Vzápětí však promluvila i o svém nechvalně proslulém evropském turné a uvedla, kdo za nepovedenou šňůru podle ní může.

Nicki všechny problémy svaluje na manažera rappera Travise Scotta. Muž jménem Irving Azoff prý po celou dobu špinil její turné v médiích, a dokonce prý i obvolával americké novináře, aby o koncertech psali jen v negativním duchu.

Jak může Irving Azof za rapperčin zrušený koncert v Bratislavě? To netušíme! Samotné Nicki by však neuškodila větší míra sebereflexe.

Song Miley Cyrus Cattitude:

 

Zdroj: Comlex, Cosmopilitan

Články, které by tě mohly zajímat