Právě vysíláme

NICKI MINAJ opět naštvala fanoušky. V BUDAPEŠTI se její koncert odložil na několik hodin!

27. února 2019 11:10
NICKI MINAJ opět naštvala fanoušky. V BUDAPEŠTI se její koncert odložil na několik hodin!

Evropské turné celosvětově známé rapperky Nicki Minaj zatím probíhá opravdu zvláštně a koncerty se potýkají s řadou problémů. Po naprostém fiasku na Slovensku se navíc i v další evropské metropoli objevil zádrhel a fanouškům už možná pomalu dochází trpělivost.

Nicki turné započala v Mnichově a pak se rozjela do Bratislavy. Tam bohužel zklamala několik tisíc fandů, když po skoro šestihodinovém čekání vylezla na pódium a oznámila, že kvůli nedostatečné energii v hale nemůže vystoupit a její koncert se ruší.

Hned po zrušené show se ozvala slovenská agentura XL Promotions a na Facebook napsala zajímavý status. V něm tvrdí, že chyba rozhodně není na jejich straně a celou zodpovědnost za komplikace by měl převzít produkční tým Nicki, jenž kvůli mizerné organizaci nestihl show připravit včas.

Ačkoliv se zdálo, že fiasko na Slovensku bude možná jediný zádrhel jinak skvěle připraveného turné, rozhodně tomu tak nakonec není. Zatím posledním koncertem populární rapperky byla show v maďarské Budapešti. Vystoupení, které mělo startovat přesně v 19:00 hodin, se však posunulo až na 22:30 hodin a fanoušci tak opět museli dlouho čekat. Tentokrát je však na vině definitivně Nickina produkce. Kamiony s veškerou technikou totiž nestihly přejet z Polska do Maďarka včas a nastalo tak velké zdržení. Samotný koncert se však naštěstí nezrušil a tak se diváci dočkali slavných hitů jako Super Bass či Anaconda.

Co myslíte, budou problémy i nadále pokračovat, nebo už bude zbytek turné probíhat v klidu?

Koncert v Budapešti:

 

Nicki oznamuje, že show v Bratislavě se ruší:

 

Zdroj: Instagram

Řetězec Primark v příštích letech otevře v Praze obchod!

Články, které by tě mohly zajímat