Právě vysíláme

NICKI MINAJ zareagovala na své průšvihy při evropském turné! Co mají zrušené koncerty za následek?

27. dubna 2019 11:10
NICKI MINAJ zareagovala na své průšvihy při evropském turné! Co mají zrušené koncerty za následek?

Evropské turné Nicki Minaj rozhodně neproběhlo tak, jak by si fanoušci slavné rapperky představovali. Nicki zrušila nečekaně koncert nejen na Slovensku, ale dokonce i ve Francii, a tak si proti sobě poštvala několik tisíc příznivců, jenž doposud nedali na svůj idol dopustit.

Nicki všechny problémy ohledně zrušených show svalovala na technické problémy. V případě koncertu v Bratislavě uvedla, že hala, kde se mělo vystoupení konat, nesplňuje požadavky jejího týmu a není dostatečně připravena na světelnou show, kterou měla rapperka v rámci svého turné na Slovensko přivést. Stejně tomu bylo i ve francouzském Bordeaux, kde se show rovněž nekonala. Problémy nastaly i v maďarské Budapešti, kde sice Nicki vystoupila, ale fanoušci si na svou hvězdu museli čtyři hodiny počkat.

Ačkoliv promotéři Slovenka i Francie uvedli, že na jejich straně bylo vše v pořádku a pro rapperku si připravili ten nejlepší servis, Nicki Minaj nikdy svou chybu nepřiznala a vinu za zrušené koncerty házela na druhé. Nyní se však na americkém webu HotNewHipHop objevila informace, že se rapperka rozloučila s produkčním týmem Maverick Management, který nejenže měl její turné na starost, ale po boku Nicki stál i po většinu její kariéry.

I když v oficiálním prohlášení společnosti stojí, že ukončení spolupráce proběhlo v dobrém duchu, americká média spekulují, že Nicki dala týmu takzvaně padáka, protože se společnost nedokázala pořádně postarat ani o její turné ve Spojených státech.

Co myslíte, je rozvázání spolupráce důkazem toho, že za zrušené koncerty opravdu mohl nefunkční tým?

 

Zdroj: HotNewHipHop

Články, které by tě mohly zajímat