Právě vysíláme

Nicki Minaj zveřejnila trailer k chystanému dokumentu

6. srpna 2022 8:10
Nicki Minaj zveřejnila trailer k chystanému dokumentu

Nicki Minaj oznámila, že chystá dokument o vlastní osobě už v roce 2020. Vznikal dlouhé dva roky a jak zpěvačka nyní prozradila, fanoušci se ho dočkají ve velmi brzké době. A bude dle producentské společnosti „opravdu syrový“.

„Ani jste nevěděli, že jste tenhle dokument potřebovali. Tak moc vás miluju,“ tweetla Nicki Minaj spolu s oznámením, že vydání šestidílné minisérie je už za dveřmi. To dokazuje také trailer, který zachycuje rodačku z Trinidadu ještě předtím, než se stala slavnou. „Neexistuje návod na to, jak se stát známou raperkou. Prostě se to naučíš za pochodu,“ říká hudebnice.

Dokument produkovala kanadská společnost Bron Studios, podle které půjde o „opravdu syrový příběh“. Natolik, že se v něm objeví i manžel Minaj Kenneth Petty, který byl podmínečně odsouzen na tři roky a rok domácího vězení za to, že se nepřihlásil jako sexuální delikvent. Podle zákonů v USA totiž musí každý člověk odsouzený za sexuální zločin při přestěhování oznámit tento fakt úřadům i dalším, se kterými přichází do kontaktu.

Sérii nazvanou Nicki režíroval Michael Jon Warren, který s interpretkou spolupracoval už na dokumentárním filmu Nicki Minaj: My Time Again v roce 2015. „Když jsem začínala jako rapperka, holky se na prvních místech v žebříčcích příliš nevyskytovaly. Bojuju za ty, které nevěřily, že by mohly uspět,“ zaznívá v traileru z úst muzikantky.

Články, které by tě mohly zajímat