Právě vysíláme

NOAH CYRUS prodává své slzy. Neuvěříte, za jaký balík peněz!

25. září 2018 11:10
NOAH CYRUS prodává své slzy. Neuvěříte, za jaký balík peněz!

První velkou láskou zpěvačky Noah Cyrus byl mladý rapper Lil Xan. Jak už to ale u prvních známostí bývá, zamilovanost po nějaké chvíli vyprchala a dvojice se rozešla.

Noah randila s potetovaným rapperem jen pár měsíců. Poprvé se s ním ukázala na předávání cen MTV a vypadalo to, že tyhle dvě zamilované hrdličky jen tak něco nerozdělí. Za pár dní však bylo všechno jinak a slavný pár oznámil rozchod, který neproběhl zrovna v klidu. Lil Xan během živého vysílání na Instagramu uvedl, že Noah mu byla nevěrná a obviňoval ji z neustálého lhaní. To si mladá zpěvačka samozřejmě nenechala líbit a z nevěry naopak nařkla ex-přítele.

Když porozchodové emoce trochu vychladly, Noah i Lil Xan se fanouškům za své chování omluvili. Samotná zpěvačka však přišla s něčím nečekaným. Na webu oděvní značky Pizzaslime, se kterou právě spolupracuje, se rozhodla prodávat své opravdové slzy! „Těchto 12 slz symbolizuje smutek Noah Cyrus,“ píše server a nabízí skleněnou flaštičku za neuvěřitelnou cenu 12 000 dolarů (240 000 korun).

Co myslíte, opravdu se najde tak velký fanda, co nebude váhat a za zpěvaččiny slzy zaplatí takový balík?

Zdroj: People.com

6 nejtrapnějších způsobů, jak celebrity dostávají peníze

Články, které by tě mohly zajímat