Právě vysíláme

Noah Cyrus vydala intimní skladbu o rozvodu rodičů

29. srpna 2022 13:10
Noah Cyrus vydala intimní skladbu o rozvodu rodičů

Zpěvačka Noah Cyrus vydává velmi intimní skladbu Every Beginning Ends. Ačkoliv to sama nepotvrdila, z textu jasně vyplývá, že je o jednom z nejtěžších okamžiků jejího života – o rozvodu rodičů. Píseň se objeví na albu, které zpěvačka vydá 16. září.

Noah Cyrus si texty ke svým písním píše sama. Inspiruje se jak věcmi, které vidí kolem sebe, tak vlastními i cizími vztahy. V nejnovějším songu Every Beginning Ends pak zpívá o rozvodu svých rodičů Billy Raye a Tish Cyrus. Dvojice se dala dohromady v roce 1993, několikrát si prošla odloučením, vždy se však k sobě vrátila. Posledních pár měsíců však žije opět od sebe.

Album s názvem The Hardest Part vydá zpěvačka už 16. září a mělo by obsahovat i zmíněnou píseň, kterou nazpívala jako duet s Benjaminem Gibbardem. Příběh songu vypráví o zamilovaném páru, který je spolu však už tak dlouho, že jeho láska vyprchala.

„S Benjaminem jsme dlouho bavili o našich předešlých vztazích, o vztazích našich rodičů. O láskách, které nevyšly i které trvají věčně. Prozradil mi, že jeho táta rád říká: Každý den se musíš probudit a vybrat si, koho budeš milovat. To rozjelo naši debatu o konci vztahu a neochotě přiznat si ho,“ prozradila zpěvačka.

Rozvodové papíry Tish Cyrus vyplnila letos v dubnu po téměř třiceti letech manželství. Odvolává se v nich na „nesmiřitelné rozdíly“. Jak někdejší partnerka Billy Raye Cyruse uvedla pro magazín People„Je čas vydat se každý svým směrem“.

Články, které by tě mohly zajímat