Právě vysíláme

NORMANI vydává svůj první singl! Fanoušci zpěvačku přirovnávají k BEYONCÉ

19. srpna 2019 8:10
NORMANI vydává svůj první singl! Fanoušci zpěvačku přirovnávají k BEYONCÉ

Po několika úspěšných hudebních kolaboracích vydává americká zpěvačka Normani konečně svůj debutový singl Motivation! Hudební klip k singlu se inspiroval ikonickými hity od Beyoncé, Jennifer Lopez a Christiny Aguilery.

Po stopách hvězd

Talentovaná zpěvačka Normani odstartovala svoji sólovou kariéru ve velkém stylu. Chytlavá písnička Motivation okamžitě zabodovala na YouTube a mnozí čekají, že se dočká podobného úspěchu v hitparádách po celém světě. Bývalé člence úspěšné kapely Fifth Harmony s novým singlem pomáhala Ariana Grande. Žánrově se skladba podobá tvorbě Beyoncé, Jennifer Lopez či Christiny Aguilery a není se proto co divit, že hudební fandové začali mladou zpěvačku k těmto legendám přirovnávat.

Normani je velkou obdivovatelkou těchto tří interpretek, a tak ji přirovnání k nim jistě muselo potěšit. Rodačka z Atlanty dokonce uctila Beyoncé, Jennifer Lopez a Christinu Aguileru v doprovázejícím hudebním klipu k novému singlu. Uhodnete, na které skladby v klipu narážela? Mrkněte na video níže a napište nám váš názor do komentářů.

Zdroj: Metro UK, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat