Právě vysíláme

Nové album MIKEA SHINODY z LINKIN PARK! Co od něho můžeme očekávat?

20. června 2018 7:55
Nové album MIKEA SHINODY z LINKIN PARK! Co od něho můžeme očekávat?

Bývalý kytarista, rapper a klávesista skupiny Linkin Park, Mike Shinoda, vydal svoje první sólo album Post Traumatic! Co nám nabídne? Změnil Shinoda styl?

Po náhlé smrti Chestera Benningtona (bývalého hlavního zpěváka skupiny Linkin Park) hrozilo, že se jeho dlouhodobý parťák Mike Shinoda stáhne do ústraní. S Chesterem si byli blízcí. Mike Shinoda ho dokonce přitáhl do skupiny, když se o něm dozvěděl jako o talentovaném zpěvákovi. Jenže zrovna Mike není typ člověka, který by se jen tak vzdal svého neskutečného hudebního talentu. Rozhodl se proto napsat desku zčásti na počest zesnulému Benningtonovi, a nemohl to napsat lépe.

ČTĚTE TAKÉ: Před rokem vystoupili na AERODROME FESTIVALU LINKIN PARK. Připomeňte si jedno z posledních vystoupení CHESTERA BENNINGTONA!

Album obsahuje devatenáct písniček a většinu z nich napsal a produkoval sám Shinoda. Ještě si na některé písničky pozval hostující interprety, například K. Flay (známá jako autorka hitu Run For Your Life z filmu Tomb Raider), Machine Gun Kellyho, Cheno Moreno ze skupiny Deftones a rappera Blackbeara.

Shinoda už v průběhu letošního roku vydal tři singly, které promuje na svém YouTube kanálu, spolu s dalšími songy z alba. Post Traumatic zní mírněji, než zněli „Linkini“ ve svých nejlepších letech, ale texty k písničkám jsou emotivní a chytlavé. Dobrá zpráva jak pro fanoušky Linkin Park, tak pro vyznavače Mikea Shinody je ta, že Američan letos chystá velkolepé koncertní turné po Evropě a Severní Americe! Nenechte si ho ujít.

 

Mike Shinoda jako součást kapely Linkin Park (Shinoda je úplně vlevo)

Kam se poděla Rich Bitch Nicky Tučková?

Články, které by tě mohly zajímat