Právě vysíláme

Nové album nechystám, vyvrátila spekulace Britney Spears. Už nikdy nechce koncertovat

6. ledna 2024 9:10
Nové album nechystám, vyvrátila spekulace Britney Spears. Už nikdy nechce koncertovat

Poté, co bylo otci Britney Spears odebráno opatrovnictví nad dcerou, věřili všichni tomu, že zpěvačka začne opět zpívat a koncertovat. Interpretka nyní ale spekulace na svém instagramu vyvrátila. Uvedla, že se už nikdy nevrátí do hudebního průmyslu.

Hity Lucky, …Baby One More Time, Ooops!…I Did It Again, Sometimes, (You Drive Me) Crazy a další už zřejmě nikdy naživo v podání Britney Spears neuslyšíme. Zpěvačka se nechala slyšet, že všechny spekulace o tom, že nahrává album, jsou mylné, a naopak už po zkušenostech z minulosti nechce v hudebním průmyslu více pracovat.

„Všechny tyhle spekulace nejsou pravdivé. Neustále píšou o tom, že nahrávám nové album. Už se nikdy nevrátím do hudebního průmyslu!!!“ zdůraznila Spears. Doplnila, že se muzice sice věnuje, ale aktuálně jde pouze o její hobby. Píše pouze pro sebe, případně další umělce. Za poslední dva roky napsala více než dvacet songů.

„Když píšu, píšu pro zábavu nebo ostatní!!! Nikdo o tom ani neví a já si to strašně užívám,“ přiznala zpěvačka. Pod žádnou novou písní, která v posledních dvou letech vyšla, nebyla Spears podepsaná. Buď žádná ze skladeb ještě nespatřila světlo světa, nebo užívá interpretka pseudonymem.

Poslední deskou, kterou zpěvačka vydala, bylo v roce 2016 album Glory. Před dvěma lety a loni pak její hlas fanoušci mohli zaslechnout v duetu Hold Me CloserEltonem Johnem a skladbě Mind Your Bussiness, kterou nahrála s Will.I.Amem.

Články, které by tě mohly zajímat