Právě vysíláme

Nové tenisky KANYEHO WESTA jsou opět terčem vtípků! K čemu všemu je lidé přirovnávají?

14. srpna 2020 8:10
Nové tenisky KANYEHO WESTA jsou opět terčem vtípků! K čemu všemu je lidé přirovnávají?

Kanye West je dosti kontroverzní umělec a jeho osobnost se často odráží i v jeho práci. Není proto žádným velkým překvapením, že další model z kolekce Yeezy opět vzbudil velké pozdvižení.

Nové boty slavného rappera by měly nést název Yeezy D Rose. Kanye se s nimi pochlubil na Twitteru, ale neupřesnil, kdy přesně se mají dostat na trh.

Desing nových tenisek ve spolupráci se značkou Adidas vzbudil opět velké pozdvižení a speciálně na Twitteru se stal terčem řady vtípků. Kanyeho boty totiž nejen fanoušci srovnávají k rybí kostře, bramborové spirále či k nakrájené cibuli.

 

 

Ojedinělý Westův styl sklidil posměch i na podzim loňského roku. Jeho model jednoduchých gumových přezůvek zemitých barev totiž připomínaly nemocniční obuv. Podle některých fanoušků se dokonce podobají i vězeňské obuvi. „Proč nové Yeezy Slides vypadají jako ty, které se nosí ve vězení?,“ zeptal se jeden z uživatelů na Twitteru. A aby toho nebylo málo, z nových Westových bot si udělal srandu i rapper Snoop Dogg, jenž tvrdí, že stejné boty měl opravdu jednou obuté právě za mřížemi.

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat