Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: KATY PERRY – Smile

19. září 2020 15:45
Novinka Evropy 2: KATY PERRY – Smile

Singl nám již několik týdnů boduje v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 19. září 2020 ho nasazujeme i do klasických rotací.

Katy Perry složila skladbu Smile ve chvíli, kdy byla v těžkém životním období. Skladba se na první pohled zdá optimistická, ale text je hodně osobní. Pro popovou hvězdu se nepochybně jedná o srdeční záležitost.

V podobném duchu se odehrává i doprovázející hudební klip k písni. Krátké video je na první pohled barevné a trochu komické, ale najdou se v něm i jiné náznaky osobnosti Katy Perry. Například když z očí Katy poteče slza, či když se velká hlava zpěvačky pokouší sfouknout menší verzi zpěvačky mimo obrazovku. Tyto drobné signály poukazují na problémy se depresemi, které zpěvačka měla při skládání této písně.

Katy Perry vydala nedávno píseň Smile, která je titulní písní nového stejnojmenného alba Smile, které vyšlo v pátek 14. srpna 2020. Nakažlivá a život povzbuzující píseň překypuje vděčností a naznačuje, že nezdary jsou někdy vlastně požehnáním v přestrojení. Píseň Katy Perry napsala v jednom ze svých nejtemnějších období a „když ji teď poslouchám, je to skvělá připomínka a uvědomění si, že jsem to zvládla. Jsou to pro mě tři minuty nabíjející naděje,“ říká umělkyně.

Mimořádná zpěvačka se dnes pyšní dohromady 40 miliardami streamů, čímž je na 34. příčce v celosvětové poslechovosti. Na Spotify má přes 36 milionů streamů a za svou jedenáctiletou kariéru prodala přes 40 milionů alb. Mezi největší hity Katy Perry patří nedávná DaisiesNever Really OverSwish SwishFireworkLast Friday NightDark Horse a mnoho dalších.

Hlasuj pro Katy Perry v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat