Právě vysíláme

NOVINKA EVROPY 2

31. května 2011 1:59
NOVINKA EVROPY 2

THE BLACK EYED PEAS – Don’t Stop The Party

Oficiální webové stránky: http://www.blackeyedpeas.com/

Album: The Beginning

 

Don´t Stop The PartyThe Beginning

The Black Eyed Peas rozjíždí na novém singlu nekonečnou párty!

Americká partička The Black Eyed Peas se krátce před začátkem léta hlásí s dalším jednoznačně tanečním singlem, který hlásá „Don’t Stop The Party“!

BEP si mohou mnout ruce. Jejich loňské album „The Beginning“ jednoznačně navázalo na úspěch desky „The E. N. D.“ a kapela tak téměř s 3měsíční pravidelností posílá fanouškům jeden singl za druhým.

Tím nejnovějším je song s názvem „Don’t Stop The Party“.Vydání právě tohoto singlu si kapela načasovala opravdu skvěle – na konec jara a hlavně na léto, které je plné nekonečných večírků a párty, kam se taneční pecky od The Black Eyed Peas perfektně hodí…

Zajímavé je ztvárnění videoklipu, který novinku doprovází. Pokud patříte mezi ty, kteří zažili pražský koncert BEP, jistě se při pohledu na výtečně sestříhané záběry z loňského koncertního turné vybavíte jedinečnou atmosféru, kterou minulý rok v květnu zažila i pražská O2 Aréna. A komu by to bylo málo, může se již pomalinku těšit na podzim, kdy by mělo vyjít další koncertní DVD této veleúspěšné čtveřice.

Články, které by tě mohly zajímat