Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DUA LIPA – Be The One

1. března 2016 16:30
Novinka Evropy 2: DUA LIPA – Be The One

Anglická zpěvačka s balkánskými kořeny se na přelomu roku dostala do sledovaných nových tváří v anketě BBC Sound Of 2016. Přesto, že se do užšího výběru nedostala, singl „Be The One“ boduje v nejedené hitparádě. S úspěchem se šplhá na přední příčky v Německu, Rakousku či Belgii. Vedle kladných ohlasů od fanoušků sklidila Dua Lipa […]

Anglická zpěvačka s balkánskými kořeny se na přelomu roku dostala do sledovaných nových tváří v anketě BBC Sound Of 2016. Přesto, že se do užšího výběru nedostala, singl „Be The One“ boduje v nejedené hitparádě. S úspěchem se šplhá na přední příčky v Německu, Rakousku či Belgii.

Vedle kladných ohlasů od fanoušků sklidila Dua Lipa pochvaly také od kritiků. Jules Boyle se v Sunday Times vyjádřil, že se jedná o inovativní a chytře laděný pop obohacený o prvky hip-hopu, electra a R&B, a zpěvačce předpověděl hvězdnou kariéru.

K pozitivně laděné písni vznikl i videoklip stejného rázu, který hýří barvami a natáčen byl v ulicích Londýna. Režie se ujala Nicole Nodland.

Články, které by tě mohly zajímat