Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: EDDIE STOILOW – Sun Is Shining

7. března 2016 10:51
Novinka Evropy 2: EDDIE STOILOW – Sun Is Shining

Skupina Eddie Stoilow, fungující už od roku 2004, se hlásí o slovo novým albem „Jupiter“. Jako pilotní singl, který se vydá na oběžnou dráhu českého éteru, byl vybrán song „Sun Is Shining“. Deska vychází dva a půl roku po předcházejícím počinu „Sorry!“. Stejně jako minulé album je i „Jupiter“ inspirován vesmírnou tematikou, která je klukům […]

cid:image005.jpg@01D1754B.58E08080cid:image006.jpg@01D1754B.58E08080

Skupina Eddie Stoilow, fungující už od roku 2004, se hlásí o slovo novým albem „Jupiter“. Jako pilotní singl, který se vydá na oběžnou dráhu českého éteru, byl vybrán song „Sun Is Shining“.

Deska vychází dva a půl roku po předcházejícím počinu „Sorry!“. Stejně jako minulé album je i „Jupiter“ inspirován vesmírnou tematikou, která je klukům z kapely blízká už od samotného založení. Najdete na něm 11 písní, jež dbají na silné emocionální zabarvení a čistotu. Soustředí se zejména na zvuk tak, aby odpovídal parametrům roku 2016. K albu se vztahuje také nadcházející Jupiter Tour, která bude probíhat na podzim letošního roku.

Projekt Eddie Stoilow je jedním z nejvýraznějších na tuzemské hudební scéně. Za sebou už mají koncertování s One Republic, Simply Red a Kosheen. Nominování byli na hudebních cenách televizní stanice Óčko či slovenské televize Musiq1. Čestným členem kapely je také brankář Petr Čech.

Exkluzivně na Evropě 2: Poslechni si nový singl EDDIE STOILOW Sun Is Shining

Články, které by tě mohly zajímat