Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LIGHT & LOVE – True

7. září 2015 15:14
Novinka Evropy 2: LIGHT & LOVE – True

http://bandzone.cz/lightlove https://www.facebook.com/lightandlovemusic?fref=ts Duo Light & Love nedávno vydalo svůj další singl, který bude rozhodně slavit úspěch. Po předchozím singlu „Blueberry Sky“ přichází novinka „True“. V uplynulých měsících se skupina Light & Love stala miláčkem tuzemských médií. Sympatické sourozenecké dvojici přejí hlavně rádia a hudební televize. Jejich první oficiální singl „Blueberry Sky“ se 26 týdnů pohyboval mezi […]

http://bandzone.cz/lightlove

https://www.facebook.com/lightandlovemusic?fref=ts

Duo Light & Love nedávno vydalo svůj další singl, který bude rozhodně slavit úspěch. Po předchozím singlu „Blueberry Sky“ přichází novinka „True“.

V uplynulých měsících se skupina Light & Love stala miláčkem tuzemských médií. Sympatické sourozenecké dvojici přejí hlavně rádia a hudební televize. Jejich první oficiální singl „Blueberry Sky“ se 26 týdnů pohyboval mezi nejhranějšími nahrávkami v tuzemském éteru, dostal se i mezi deset nejlepších, v česko-slovenské části byl dokonce třetí. Zopakovat podobný úspěch nebývá snadné. Honza a Lukáš Balcárkové se o to pokusí se skladbou, která je ještě sofistikovanější, než „Blueberry Sky“.

[primitiveInlineYoutube ytid=“gs8iM7UZz3s“]

 

Články, které by tě mohly zajímat