Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SAM HUNT – Take Your Time

1. března 2016 19:00
Novinka Evropy 2: SAM HUNT – Take Your Time

Sam Hunt byl na střední i vysoké škole talentovaným fotbalistou. Úspěch ve sportu ho dokonce motivoval při jeho volbě po studiích a snažil se prosadit jako profesionální hráč. V roce 2014 však přišla nabídka v podobě smlouvy s vydavatelstvím MCA Nashville a Samova kariéra se tak začala ubírat zcela jiným směrem. O tom, že dobře […]

Sam Hunt byl na střední i vysoké škole talentovaným fotbalistou. Úspěch ve sportu ho dokonce motivoval při jeho volbě po studiích a snažil se prosadit jako profesionální hráč. V roce 2014 však přišla nabídka v podobě smlouvy s vydavatelstvím MCA Nashville a Samova kariéra se tak začala ubírat zcela jiným směrem. O tom, že dobře udělal, svědčí dvě nominace na 58. ročníku Grammy Awards v kategorii objev roku a country album.

Singl „Take Your Time“ nalezneme na debutovém albu „Montevallo“. Reakce odborníků jsou víceméně kladné. Jon Freeman z Country Weekly ocenil jemné a zároveň jisté přechody z nezvučného mluveného slova do melodického zpěvu. Singl okamžitě zabodoval v americké hitparádě Billboard.

Video ukazuje oběť domácího násilí a nečinného přihlížení okolí.

Články, které by tě mohly zajímat