Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SIA feat. SEAN PAUL – Cheap Thrills

14. března 2016 12:00
Novinka Evropy 2: SIA feat. SEAN PAUL – Cheap Thrills

Počátkem tohoto roku vydala zpěvačka Sia nové, v pořadí sedmé studiové album „This Is Acting“. Druhý singl, který se rozhodla umělkyně vypustit do rádiových éterů je píseň „Cheap Thrills“. Napsala jej společně s Gregem Kurstinem, který spolupracoval s takovými umělci jako je P!nk, Adele, Lily Allen či Kelly Clarkson. Původně bylo zamýšleno, aby song nazpívala Rihanna, ta však odmítla, […]

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/fc/Sia_Cheap_Thrills.png/220px-Sia_Cheap_Thrills.pngprofilová fotka uživatele Sia

Počátkem tohoto roku vydala zpěvačka Sia nové, v pořadí sedmé studiové album „This Is Acting“. Druhý singl, který se rozhodla umělkyně vypustit do rádiových éterů je píseň „Cheap Thrills“. Napsala jej společně s Gregem Kurstinem, který spolupracoval s takovými umělci jako je P!nk, Adele, Lily Allen či Kelly Clarkson.

Původně bylo zamýšleno, aby song nazpívala Rihanna, ta však odmítla, po ní i Icona Pop, a tak se zpracování ujala sama Sia. Singl sbírá zejména pozitivní reakce, a to jak od fanoušků, tak od kritiků. Radiová verze singlu je navíc doplněna o hostující vokál Seana Paula.

K singlu vzniklo zatím jen lyric video, kde vystupuje anonymní dvojice s parukou, jež se stala pro zpěvačku charakteristickým atributem. Videoklip je vtipnou retrospektivou připomínající televizní show American Bandstand.

Články, které by tě mohly zajímat