Právě vysíláme

NOVINKA V ÉTERU E2

4. dubna 2011 10:23
NOVINKA V ÉTERU E2

SOPHIA CHARAÏ – Pichu-Pichu

oficiální stránka: http://www.sophiacharai.com/

album: Pichu

Aby původně etno-jazzová píseň vzbudila tak obrovský zájem české veřejnosti, to tu snad ještě nebylo.

Ale není asi jiného videa, které by v těchto dnech vyhledávala naše veřejnost tolik, jako to od Sophie Charaï.

Tato kráska pocházející z Maroka již od malička milovala jazz a především ji fascinoval ten francouzský, který ji přiměl k tomu, aby se tuto nádhernou řeč naučila.

Jejím snem bylo stát se zpěvačkou, fascinovala ji world-music a podlehla i kouzlu flamenca. Ale prosadit se doma nebylo vůbec jednoduché.

Nejen, že se v Maroku přísně dodržují náboženské a rodinné zvyky, které tyto věci téměř vylučují, ale ani u rodičů nenašla pro svou lásku pochopení.

Musela tedy své rodné město opustit a pokusit se splnit si sen za hranicemi svého rodného města. To se jí nakonec povedlo a získala lukrativní smlouvu na vydání desky.

Ta už je na světě, najdeme na ní nádherné spojení jazzu s marockými a arabskými vlivy, a právě titulní píseň „Pichu-Pichu“ je tím hitem, který tolik láká všechny Čechy a Slováky.

Stačí totiž jen 100% podobnost s českým slovem, které by člověk normálně neměl vypustit z pusy, a obrovský hit je na světě.

Skladba „Pichu-Pichu“ se valí českých internetem jako lavina a již několik dní je tím úplně nejsledovanějším zahraničním videem v Čechách a na Slovensku.

Již brzy bude Sophia Charaï dunět ale i na tuzemských diskotékách.

K písni totiž vyhotovila taneční remix i tuzemská partička The Ruffboyz, která písni dala ten správný klubový náboj. A právě tuto verzi Vám nabízí v éteru i E2.

KlKlmWrcP4M

Pichu

Články, které by tě mohly zajímat