Právě vysíláme

Nový pár na obzoru? Miley Cyrus údajně randí s o šest let mladším fešákem

9. listopadu 2021 8:10
Nový pár na obzoru? Miley Cyrus údajně randí s o šest let mladším fešákem

Miley Cyrus je údajně čerstvě zamilovaná. Na akci módní značky Gucci přišla na červený koberec s Maxxem Morandem, který je bubeníkem kapely Liily. Dvojice spolu byla spatřena již dříve, a to během chicagského festivalu Lollapalooza.

Zpěvačka Miley Cyrus si po vztahu s Cody Simpsonem, s nímž ji pojilo dlouholeté přátelství, užívá randění. V březnu byla spatřena při intimnostech se zpěvákem a rapperem Yungbludem, nyní je často vídána ve společnosti bubeníka Maxxe Moranda z kapely Liily. Spatřena vedle něj byla už na začátku července na festivalu Lollapalooza Chicagu.

Ještě předtím se s dvojicí vyfotila fanynka ve zpěvaččině rodném Tennessee, konkrétně v Nashvillu, kde aktuálně Morando působí. Minulý měsíc měl pak Cyrus hudebník doprovázet na festival BottleRock. Vztah dvojice doposud nepotvrdila, vyšla si však spolu na módní přehlídku značky Gucci, kde ji fotografové vyfotili na červeném koberci.

Ještě předtím se zpěvačka stihla zvěčnit pouze v kalhotkách v zákulisí akce. Promovat měla nové boty Gucci, oči prohlížejících však budou patrně putovat jinam.

Mezi zpěvačkou a Morandem je šestiletý rozdíl. S muži mladšími, než je ona, randila Cyrus i před bubeníkem. Cody Simpsonovi je aktuálně čtyřiadvacet jako Yungbludovi, muzikantka přitom za pár dnů oslaví devětadvacáté narozeniny.

Články, které by tě mohly zajímat