Právě vysíláme

Nový videoklip, který nám nahání husí kůži! SAM SMITH se vážně překonal!

12. května 2018 7:55
Nový videoklip, který nám nahání husí kůži! SAM SMITH se vážně překonal!

Sam Smith vydal nedávno nový singl Pray, který pochází z jeho aktuální desky The Thrill Of It All a na jehož produkci se podílel legendární producent Timbaland společně s Jimmy Napesem.

Jedná se o novou verzi singlu, do které přidal vlastní sloky americký rapper Logic„Všichni se rozhlížíme kolem, co se to děje se světem, který je v úplném chaosu. Nemáme žádnou jinou možnost, než vzhlédnout k obloze, sepnout ruce a modlit se, aby se něco stalo, protože se momentálně jako člověk cítím bezmocný,“ přibližuje singl Sam Smith.

První singl Too Good At Goodbyes z aktuální desky na YouTube získal již přes 720 milionů zhlédnutí a stal se Samovým šestým singlem, který v Británii suverénně ovládl všechny hitparády. Druhý singl v původní verzi Pray za pár dní dosáhl na YouTube pěti milionů přehrání a dokázal tak, že i přes prodlevu je Samův unikátní hlasový rozsah, nepopiratelný hudební talent a schopnost psát emotivní skladby stále v kurzu.

ČTĚTE TAKÉ: SELENA GOMEZ má nový singl! A je to naprostá BOMBA!

Nyní si Sam společně s Logicem získávají pozornost nejnovějším videoklipem k singlu Pray, který sbírá pozitivní ovace ze všech stran.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic, YouTube

17 celebrit, jejichž původní jména vás šokují

Články, které by tě mohly zajímat