Právě vysíláme

O showbyznysu, plastikách i víře v Boha. EWA FARNA zveřejnila dojemné vyznání na Instagramu

17. dubna 2019 11:10
O showbyznysu, plastikách i víře v Boha. EWA FARNA zveřejnila dojemné vyznání na Instagramu

Ewa Farna se už brzy stane maminkou a od hudby si tak dá na malou chvíli pauzu. A protože jí v životě čeká zcela nová kapitola, rozhodla se na svém Instagramu trochu zavzpomínat a popřemýšlet o tom, jak moc ji (ne)změnila její úspěšná kariéra.

Dnes pětadvacetiletá česko-polská zpěvačka vstoupila na hudební scénu už jako dvanáctiletá. Tehdy zaujala svou naprostou bezprostředností a díky její image „holky od vedle“ si ji fanoušci zamilovali. Po hitu Měls mě vůbec rád Ewa proklouzla do showbyznysu a čekalo ji mnoho nástrah, které toto odvětví s sebou přináší. A ačkoliv si řada lidí myslela, že z mladé puberťačky s rovnátky bude jen další rychlokvaška, Ewa to dotáhla opravdu daleko. Ve svých pětadvaceti letech je totiž stále na vrcholu a právem se řadí mezi nejúspěšnější české interpretky.

Nyní se Ewa se zpěvem na malou chvíli rozloučí. Se svým manželem Martinem Chobotem totiž čeká syna a již brzy se z ní stane maminka. A protože bude muset na nějaký čas vyměnit mikrofon za dětský dudlík, zavzpomínala nyní na Instagramu na své začátky.

„Lidé se mě často ptají, co považuji za svůj největší úspěch. Před třinácti lety touto dobou jsem byla zavřená ve studiu a natáčela své první písničky. Tato fotka je z mého prvního focení. Bylo mi tehdy dvanáct let,“ začala Ewa a opravdu zveřejnila svou fotografii, kde ještě onou náctiletou dívenkou. „Jsem strašně ráda, že i přes všechny pohledy, narážky, články za morální hranou i brutální tlak společnosti jsem pořád i tou holkou na fotce. Bez plastických operací, umělých dofouknutých prsou, liposukcí a touhou vypadat „stejně jako“… Tehdy si ta holka říkala, že ji showbyznys nesemele, že základní hodnoty jí zůstanou stejné a že se bude snažit chovat tak, aby se za sebe nemusela stydět. Za svůj vzhled a chování, za to, že je z vesnice. Za to, že je Polka v zemi, která obecně Poláky úplně nemiluje. Za to, že se jmenuje Ewa Farna a ne Eva Farná. Nebo za to, že věří v Boha v ateistické zemi i za to, že pro ni máma byla i v pubertě její nejbližší kámoškou. Úspěch není vždy o tom, kolik hitů za rok uděláš, nebo která cena je významnější,“ napsala zpěvačka a dočkala se nádherných reakcí. Její fandové s ní totiž naprosto souhlasí a v komentářích jí děkují za to, že i přes velkou slávu dokázala stát nohama na zemi a být pořád tou „obyčejnou“ a fajn holkou.

Zdroj: Instgram

Články, které by tě mohly zajímat