Právě vysíláme

O₂ arena se znovu otřásla v základech. LEOŠ MAREŠ má za sebou první ze tří velkolepých koncertů!

17. května 2019 12:10
O₂ arena se znovu otřásla v základech. LEOŠ MAREŠ má za sebou první ze tří velkolepých koncertů!

Pražská O2 arena opět zažila něco nevídaného. V narvané hale totiž ve čtvrtek večer proběhl první ze tří dlouho očekávaných koncertů Leoše Mareše! A bylo se na co koukat. Podívejte na první krátký sestřih.

Oblíbený moderátor Evropy 2 předvedl naprosto famózní show a diváci odcházeli z haly nadšeni. A netrvalo dlouho a internet zaplavila vlna pozitivních reakcí. I když laťka byla z loňska nasazená vysoko, Leoš se opět překonal a připravil skvělou podívanou plnou světelných efektů, zajímavých hostů z české hudební scény a řadu dalších překvapení.

Protože jsou před námi ještě dva koncerty a řada fanoušků se na show teprve chystá, nechceme zkazit moment překvapení a prozradit víc, než je zdrávo. Po čtvrtečním koncertu vám přinášíme první záběry z O2 areny, které na svém Instagramu sdílel samotný Leoš s tím, že obsahují mnoho spoilerů.

Pokud jste tedy nebyli svědky čtvrteční show, mrkněte na ně a přesvědčte se, jaká skvělá atmosféra tu panovala. Tohle byla vážně jízda a my jsme napjatí, jak se vyvedou zbylé dva koncerty.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat