Právě vysíláme

O5 a Radeček vydali nový videoklip. Fanoušci kapelu o video k baladické písni uprosili

25. prosince 2020 8:10
O5 a Radeček vydali nový videoklip. Fanoušci kapelu o video k baladické písni uprosili

Kapela O5 a Radeček se nechala přemluvit k dalšímu klipu z úspěšného alba Dobrý zprávy.

O5 a Radeček vydali už sedmý klip z úspěšného alba Dobrý zprávy. O video k baladické písni Čekal jsem od sebe víc uprosili kapelu fanoušci. Původně Radečci další klip neplánovali a chtěli se soustředit už jen na připravované album, které vyjde na jaře.

„Záběry jsme natáčeli u nás v podhůří jesenických hor. Zajímavostí je, že děj předchází našemu minulému klipu To až jednou, ve kterém ležím v rakvi, teď se můžete dozvědět, jak jsem se do ní dostal,“  představuje novinku zpěvák Tomáš Polák. Na natáčení vzpomíná s úsměvem: „Kvůli atmosféře jsme začínali už ve čtyři hodiny ráno. Když jsem takhle brzy lezl do vody, byla mi fakt kosa, nechápu, jak to ti otužilci dělají,“ směje se Tomáš.

Píseň Čekal jsem od sebe víc je nejpomalejší skladbou z alba Dobrý zprávy, na kterém fanoušci najdou hity jako Sex ve sprše, LOVEní nebo Budu rád. Za prodej získali členové kapely O5 a Radeček Zlatou desku. „O tom, že tuhle píseň vydáme i s klipem, rozhodly reakce fanoušků. Pozitivních ohlasů, žádostí a proseb přišlo moc, nedalo se to jen tak ignorovat,“ vysvětluje zpěvák Tomáš Polák.

Velké plány 2021

Šumperskou hudební partičku kolem bratrů Polákových, O5 a Radeček, čeká nabitý rok 2021. Kapela se vydá na svoje zatím největší turné ve své pětadvacetileté historii. Fanoušci si tak mohou už teď pořizovat vstupenky do Olomouce, Brna, Ostravy, Prahy a Plzně.

 

Zdroj: Brainzone

Články, které by tě mohly zajímat