Právě vysíláme

O5 A RADEČEK vydávají nový singl se CELESTE BUCKINGHAM! Co mu říkáte?

26. dubna 2019 8:10
O5 A RADEČEK vydávají nový singl se CELESTE BUCKINGHAM! Co mu říkáte?

Kapela O5 a Radeček a zpěvačka Celeste Buckingham vydávají nový singl Lovení! Písnička tvoří součást soundtracku ke stejnojmennému filmu a hudební klip nasbíral během prvních pár dní téměř milion zhlédnutí na YouTube.

Hudebníkům pomáhal speciální host

Zpěvačka Celeste Buckingham a skupina O5 a Radeček společně nazpívali milostný duet s názvem Lovení ke stejnojmenné romantické komedii LOVEní. Hlavní představitelka filmu Ester Geislerová se pak s hudebníky sama potkala v nahrávacím studiu, kde společně natočili záběry pro videoklip k singlu. 

Celeste Buckingham (vlevo) a Ester Geislerová

Celeste Buckingham (vlevo) a Ester Geislerová

“Musím říct, že mě to bavilo. Je hezký sledovat při práci talentovaný lidi a myslím, že k LOVEní se tahle písnička hodí,“ vzpomíná Ester Geislerová na setkání se Celeste Buckingham a zpěvákem O5 a Radeček.

Úzké propojení snímku a jeho titulní písně se odráží i v názvu skladby. „Spolupráce na filmu LOVEní je od začátku plná šťastných náhod. Téma filmu nás zaujalo natolik, že titulní písničku jsme složili doslova přes noc,“ přibližuje zpěvák populárních „Radečků“ Tomáš Polák.Chtěli jsme z ní ale mít duet a jsme nadšení, že do toho s námi šla právě Celeste. Je to skvělá zpěvačka, nabídek na duety dostává hodně, a tak si vážíme toho, že se rozhodla pro spolupráci s námi,“ dodal Tomáš Polák.

Jak se píseň líbí vám? Mrkněte na videoklip k singlu níže a dejte nám vědět váš názor do komentářů!

 

Zdroj: BrainZone, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat